MENIU

Dezastre în Photoshop: un manechin Ralph Lauren are coapsele mai subţiri decât capul - VEZI FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Prima dată au spus că a fost o greşeală, însă acum, au călcat strâmb din nou. Este vorba celebrul brand Ralph Lauren care a retuşat digital imaginea unui manechin.

Modelul Valentina Zelyaeva pare să aibă coapsele mai subţiri decât capul. Părerile sunt împărţite, în timp ce unii consideră această transformare ca fiind una fericită, alţii spun despre Valentina că este urâtă sau că seamănă cu un extraterestru.

Ciudat este faptul că fotografia apare în varianta originală şi cea prelucrată. Cu toate acestea, Ralph Lauren nu specifică faptul că cea de-a doua fotografie a trecut prin mâinile artiştilor digitali. 

Pe site-ul PhotoshopDisasters.blogspot.com, comentariile nu au întârziat să apară: "De ce Ralph Lauren nu a folosit un schelet, în locul manechinului? sau poate nici acela nu e destul de slab..."

"Timp de 42 de ani am construit un brand care se bazează pe calitate şi integritate. După mai multe investigaţii, ne-am dat seama că suntem responsabili de fotografiile şi retuşurile care au rezultat într-o imagine distorsionată a unui corp feminin", a declarat un reprezentant al casei de modă, la începutul lunii când a izbucnit primul scandal.

Mai multe articole despre:
manechine Photoshop Ralph Lauren