MENIU

Decizia TAS în cazul Mutu, suspendată temporar de justiţia elveţiană

Foto: NewsIn

Decizia TAS conform căreia atacantul Adrian Mutu ar trebui să plătească daune în valoare de 17 milioane de euro clubului Chelsea a fost suspendată temporar de Tribunalul Federal al Elveţiei, a anunţat luni agentul Victor Becali.

"Nu ştiu exact despre ce e vorba, abia astăzi avocaţii vor primi o înştiinţare oficială, dar probabil este vorba de o suspendare temporară a executării deciziei TAS. Suspendarea temporară este una dintre soluţiile cerute de către avocaţii lui Mutu în acest caz", a spus Victor Becali, pentru NewsIn.

TAS a anunţat, la 31 iulie, că a respins memoriul prin care Adrian Mutu contesta decizia FIFA din 7 mai 2008, prin care i se impunea să plătească grupării Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro. Englezii au cerut daune de la Mutu după ce i-au desfăcut unilateral contractul, ca urmare a faptului că internaţionalul român a fost depistat pozitiv cu cocaină, în octombrie 2004.

Pe 11 septembrie, avocaţii lui Adrian Mutu, legitimat în prezent la Fiorentina, au depus recurs la Tribunalul Federal Elveţian, invocând vicii de procedură în decizia TAS.

Mai multe articole despre:
suspendare Adrian Mutu TAS