MENIU

Dark Void se va lansa concomitent pe PC, Xbox 360 şi PS3

FOTO: REALITATEA.NET
Dark Void Cinematic Trailer

Campcop va lansa în 2009 unul dintre cele mai aşteptate titluri ale anului, Dark Void, concomitent pe toate platformele.

Jocul este produs de The Airtight Games Project şi va fi lansat concomitent pe toate platformele, PC, Playstation 3 şi Xbox 360, dar din păcate Capcom nu putut da încă o dată precisă.

Această lansare este o premieră pentru Capcom, producătorul preferând în trecut să lanseze întâi versiunile de consolă şi abia mai apoi versiunea de PC.

Mai mult, distribuitorul japonez a intrat puternic pe piaţa de PC cu alte câteva jocuri foarte importante: Street Fighter IV, Resident Evil 5 şi Bionic Commando.

Cel mai probabil această pleiadă de lansări pe PC, o platformă ignorată în general de japonezi, se datorează apartenenţei Capcom la PC Gaming Alliance, o organizaţie non-profit, dedicată promovării PC-ul ca şi platformă solidă de jocuri.

 

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=848717&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=848717
Mai multe articole despre:
PC Xbox 360 Playstation 3 Bionic Commando