MENIU

Dan Petrescu: Degeaba am câştigat cu Gloria Buzău, dacă nu batem Rapidul

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat că victoria de marţi cu Gloria Buzău trebuie să fie dublată de o alta în jocul cu Rapid, programat la sfârşitul acestei săptămâni, în runda a 24-a a Ligii I.

"Nici în cele mai frumoase vise nu mă aşteptam să conducem cu 4-0 în minutul 35. În prima repriză ne-a intrat totul, iar în partea a doua nu am fost atât de mulţumit, însă jucătorii şi-au păstrat energiile pentru meciul viitor. Nu pot spune că echipa şi-a revenit, meciul cu Rapid va fi unul mai concludent. Degeaba am câştigat cu Gloria Buzău, dacă nu batem Rapidul etapa viitoare", a spus Petrescu.

Tehnicianul ialomiţenilor a evitat să comenteze informaţiile potrivit cărora ar avea şanse să preia conducerea tehnică a naţionalei României. "Pe oricine ar tenta postul de selecţioner, dar eu mai am contract cu Unirea Urziceni şi naţionala are un selecţioner în acest moment. Dacă FRF vrea să pună alt antrenor, eu aştept, dar deocamdată sunt aici, la Urziceni", a punctat Petrescu.

Antrenor secund al Gloriei Buzău în acte, Ion Balaur a spus că jucătorii săi au fost "penibili" în meciul cu Unirea Urziceni, pierdut, marţi, cu scorul de 1-5, şi a subliniat că probabil doar o bătaie ar reuşi să-i mai mobilizeze acum pe fotbalişti, când şi şansele matematice de salvare de la retrogradare sunt din ce în ce mai mici.

"Am jucat penibil, am început foarte prost jocul, iar în primele 20-25 de minute s-a terminat totul. Celelalte minute au fost doar aşa, să arătăm cât de penibili suntem. Avem limite, dacă luăm gol, cădem imediat şi ne transformăm într-o echipă penibilă. Nu ştiu ce aş putea să le fac jucătorilor, însă sigur nu pot să-i iau la bătaie, deoarece nu sunt boxer", a spus Balaur.

Unirea Urziceni a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 5-1, formaţia Gloria Buzău, în etapa a 23-a din Liga I.