MENIU

Dan Petrescu cere demiterea membrilor Comisiei de Disciplină şi rejudecarea cazului Tamaş-Kone

Foto: NewsIn

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, luni, că membrii Comisiei de Disciplină ar trebui demişi după ce le-au dat jucătorilor Gabriel Tamaş şi Yssouf Kone numai câte o etapă de suspendare după cartonaşele roşii primite în meciul Dinamo-CFR, deşi regulamentul prevede minimum două.

"Se pare că nu există corectitudine în fotbalul românesc. Cei care au luat aceste decizii ar trebui demişi. Mi se pare incredibil, dar trăim în România. Ar trebui să se rejudece cazul. Nu înţeleg de ce am mai adus arbitrii străini. Mai bine nu-i mai aducem, dacă nu respectăm deciziile lor", a declarat Dan Petrescu, luni, la GSP TV.

Tehnicianul a mai spus că "ar fi bine ca Yssouf Kone să joace în meciul cu noi, să luăm 3 puncte", aluzie la o eventuală victorie pentru ialomiţeni la masa verde. Revenind la decizia Comisiei, Petrescu a mai spus: "Dacă există o porţită care să demonstreze că se poate da doar o etapă, noi mâncăm regulamentul".

Jucătorii Gabriel Tamaş şi Yssouf Kone au primit, luni, câte o etapă suspendare, după ce au fost eliminaţi direct în minutul 90 al partidei Dinamo-CFR Cluj, din etapa a 28-a, când s-au îmbrâncit şi şi-au pus mâna în gât. Graţie acestei decizii, Tamaş va juca în derby-ul cu Steaua, în timp ce Kone va putea fi folosit în partida cu Unirea Urziceni, fapt ce a stârnit mânia oficialilor stelişti şi ialomiţeni, care au reclamat că cei doi trebuiau să primească cel puţin două etape de suspendare.
Mai multe articole despre:
Liga I Dan Petrescu Gabriel Tamaş