MENIU

Dan Mihalache a demisionat din PSD invocând \"proiecte personale\" incompatibile cu partidul

foto: psd.ro

Dan Mihalache, preşedinte al Departamentului de sinteză şi comunicare publică din PSD, a demisionat, miercuri, din această funcţie, precum şi din cele de membru al CN, şi al organizaţiei Maramureş, sugerând că schimbările din 2001 ale partidului nu au fost pozitive.

"Deocamdată, proiectele mele personale nu mai sunt compatibile cu calitatea de membru al PSD. Ar fi poate multe de spus despre cum a evoluat partidul din 2001 şi până acum, dacă schimbarea lui a fost una în bine, pe măsura aşteptărilor şi ideilor noastre", arată Mihalache pe blogul personal, adăugând că despărţirea de PSD o doreşte a fi discretă, "nu un divorţ în stil italian".

El spune că cei opt ani petrecuţi la PSD i-au adus şi multe "dezamăgiri şi speranţe înşelate". "Probabil că zona cea mai delicată a politicii româneşti rămâne cea a caracterelor", a mai afirmat fostul membru al filialei Vişeu de Sus a PSD.

Dan Mihalache s-a aflat între cei care au dorit să candideze la scrutinul pentru Parlamentul European din iunie 2009, însă PSD nu i-a oferit un loc pe lista partidului. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la alegerile pentru europarlamentare din 2007 când a fost exclus de preşedintele PSD, Mircea Geoană, de pe lista de candidaturi a PSD.