MENIU

Dan Bittman nu-şi va petrece Revelionul pe scenă cu holografii ca în fiecare an, ci acasă

Dan Bittman are întotdeauna parte de surprize de sărbători

Dan Bittman a simţit pe propria piele efectele crizei economice. Din păcate anul acesta de Revelion trupa Holograf nu-şi va încânta fanii cu un concert, ci îşi va petrece sărbătorile cu cei dragi.

Dan Bittman nu a aşteptat Sărbătorile nepregătit. Aşa că şi-a decorat toată casa cu luminiţe, iar cheltuielile nu se opresc aici.

Cum veţi petrece de Sărbători?
Revelionul de obicei îl sărbătorim prin muncă, e un an mai deosebit, nu s-au mai organizat spectacole mari...şi cred că îl vom petrece în familie.

Câţi bani aţi alocat pentru cadouri?
Banii mulţi s-au dus pe decoraţiuni exterioare şi interioare. 14 milioane am dat doar pe luminiţe, leduri şi ce se mai găseşte pe la noi. Eu nu-mi doresc nimic, cea mai mare bucurie sunt Liliana şi copiii.

Care au fost cele mai inedite sărbători?
Sărbătorile sunt întotdeauna pline de surprize. Se poate întâmpla orice, se pot schimba planurile în orice moment. Îmi amintesc că într-un an la Bran am reuşit să închiriem o pensiune întreagă cu membrii de la Holograf.

Cum vi se pare ideea licitaţiei Salvaţi pianele Conservatorului?
Extraordinară. Aş cumpăra şi piane noi pentru cei talentaţi.

Cum aţi ales tricoul?
M-am gândit rapid. Omul trebuie să-şi dea repede seama despre ce e vorba. Tricoul ne reprezintă pe toţi membrii trupei şi face parte dintr-un moment special, este şi fostul nostru chitarist pe tricou, Nuţu Olteanu. Acum el e plecat în Suedia. Nuţu a fost în primăvară la unul dintre spectacolele noastre, a fost ceva deosebit.

Ce vă doriţi în 2010?
Mi-aş dori să se normalizeze situaţia în ţară, să se mai şi bucure oamenii fiindcă anul acesta au intrat într-o tristeţe...

La iniţiativa Realitatea TV şi a portalului de ştiri REALITATEA.NET, peste treizeci de vedete şi oameni de afaceri şi-au dăruit obiectele lor de suflet pentru organizarea licitaţiei caritabile Salvaţi pianele Conservatorului.