MENIU

Dacian Varga: Nu am auzit nimic despre fuziunea cu Steaua şi nici nu mă interesează

Foto: sport365.ro

Autorul golului care a dus Unirea Urziceni pe primul loc al Ligii I, Dacian Varga, a declarat pentru REALITATEA.NET că nu ştie nimic şi nici nu îl interesează o eventuală fuziune a Stelei cu Unirea. Acesta a mai spus că va juca la orice echipă îl va dori.

"Nu am auzit nimic despre fuziunea cu Steaua şi nu mă interesează pe mine chestia asta cu fuziunea, e problema lor. Eu mă duc să joc acolo unde sunt dorit, nu neapărat la Steaua. Indiferent de numele echipei, voi juca acolo unde sunt dorit", a declarat Dacian Varga pentru REALITATEA.NET.

Deşi împrumutul său expiră la finalul acestui sezon, Dacian Varga susţine că nu a discutat până acum despre prelungirea contractului.

"Nu am vorbit nimic despre prelungirea contractului, mai sunt două etape şi să dea Dumnezeu să se califice Unirea în Ligă. Normal că mi-aş dori să joc în Liga Campionilor, dar nu depinde de mine. Eu sunt sub contract cu Sportul şi voi juca acolo unde mi se spune", a mai spus Dacian Varga.

Derby-ul Unirea-Dinamo a fost decis de golul lui Dacian Varga, fotbalist împrumutat la Urziceni de la Sportul Studenţesc până în vară. Astfel dacă nu îşi va prelungi contractul cu Unirea, Dacian Varga - cel care a dus Unirea pe primul loc, mai aproape de Liga Campionilor, va trebui să se întoarcă în Liga  a II-a, la Sportul Studenţesc.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Unirea Urziceni Dacian Varga