MENIU

Dacia va sponsoriza o echipă din liga a II-a de fotbal din Germania

Foto: http://www.fcstpauli.com/

Dacia pătrunde şi în fotbalul din Germania. După parteneriatul cu gruparea Udinese, din prima ligă italiană, brandul Dacia a decis să se asocieze şi cu numele unei echipe din liga secundă germană. Este vorba de FC St. Pauli, o echipă aflată într-un cartier al Hamburgului cunoscut mai ales pentru zona sa "fierbinte" de pe Reeperbahn.

Potrivit site-ului oficial al celor de la St. Pauli, noile echipamente de joc ale "piraţilor", care vor include logo-ul Dacia, vor fi inaugurate în partida de duminică din Cupa Germaniei, cu cei de la FC Villingen. Pe lângă tricourile de joc, logo-ul noului sponsor principal al echipei germane va apărea şi pe bannerele publicitare de pe stadionul "Millerntor".

"Dacia este o poveste unică de succes pe piaţa germană a automobilelor", a prezentat la prezentarea noului parteneriat Corny Littmann, preşedintele lui FC St. Pauli, în timp ce Schaible Achim, CEO Renault în Germania şi responsabil cu brand-ul Dacia în această ţară susţine că cei doi parteneri au în comun "răzvrătirea şi mândria de a lupta pentru succes".

Clubu nu a anunţat durata colaborării sau suma primită de la producătorul auto, însă presa germană scrie că este vorba de un contract pe un an.

Producătorul auto român Dacia aparţine din 1999 de concernul francez Renault. Marca Dacia a pătruns pe piaţa germană din 2005, unde a vândut până acum aproape 100.000 de autoturisme.

Mai multe articole despre:
Germania fotbal Dacia sponsorizare FC St. Pauli