MENIU

Cupa UEFA - Lucescu: "Cred că anul acesta avem o şansă bună să disputăm finala"

Foto: NewsIn

Mircea Lucescu se aşteaptă la un meci dificil împotriva lui Olympique Marseille, în returul sferturilor de finală ale Cupei UEFA. Antrenorul lui Şahtior Doneţk ştie însă că gruparea sa începe returul de pe "Stade Velodrome" cu un avantaj de două goluri şi mizează şi pe forţa grupului. E timpul pentru o finală de UEFA, anunţă Lucescu, într-un interviu acordat presei din Hexagon.

"Sunt încrezător în şansele noastre, pentru că am făcut un joc bun în tur. Vom întâlni un adversar care vrea să confirme locul pe care îl ocupă în campionat. Sunt convins că şi elevii mei sunt cel puţin la fel de determinaţi să prindă un loc în semifinale. De câţiva ani acest grup încearcă să strălucească în Europa şi cred că anul acesta avem o şansă bună să disputăm o finală", a spus tehnicianul român.

Liderul la zi din Ligue 1, Olympique Marseille, va primi, joi, vizita lui Şahtior Doneţk, într-o partidă contând pentru a doua manşă a sferturilor de finală ale Cupei UEFA. În meciul tur, formaţia antrenată de Mircea Lucescu s-a impus cu scorul de 2-0.

În semifinale, Şahtiorul lui Lucescu va întâlni învingătoarea din partida dintre rivala din Ucraina, Dinamo Kiev, şi PSG. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, 0-0.

Partidele din semifinale vor avea loc la 30 aprilie (turul) şi 7 mai (returul).

Finala Cupei UEFA este programată la 20 mai, la Istanbul.