MENIU

Cupa României: Dinamo - FC Timişoara şi CFR Cluj - FC Vaslui, în semifinale

Foto: NewsIn

Joi a avut loc la casa Fotbalului tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României. Dinamo - FC Timişoara şi CFR Cluj - FC Vaslui sunt meciurile din semifinale.

Dinamo, CFR Cluj şi FC Timişoara s-au aflat în urna A la tragerea la sorţi, pentru că s-au clasat pe primele 6 locuri în ediţia trecută de campionat, în timp ce FC Vaslui a fost în urna B.

Deţinătoarea Cupei României, CFR Cluj, s-a calificat în semifinalele competiţiei, după ce a trecut de Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, într-un meci disputat pe stadionul Dinamo din Bucureşti.

FC Vaslui a reuşit calificarea, în premieră, în semifinalele Cupei României după ce a dispus, în sferturi, de finalista ediţiei trecute, Unirea Urziceni.

Echipa antrenată de Gabi Balint a trecut de Gloria Bistriţa, scor 2-0, într-un joc din sferturile de finală ale Cupei României, în care golurile au fost marcate în ultimele 3 minute ale partidei.

Liderul Ligii I, Dinamo, s-a impus, în faţa Rapidului, scor 4-2, într-un meci în care adversarii au deschis scorul, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României după o pauză de 4 ani.

Semifinalele Cupei vor avea loc pe data de 29 aprilie (pe teren neutru), iar finala pe data de 13 iunie.