MENIU

Cristina Vărzaru (Viborg): "Nu suntem calificate, românii joacă mai bine când au un handicap"

Foto: NewsIn

Cristina Vărzaru, extrema lui Viborg şi o handbalistă care a evoluat până în 2002 la Oltchim, a vorbit despre partida de duminică dintre cele două grupări, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Vărzaru e de părere că gruparea la care joacă în acest moment nu e calificată în finală, în ciuda faptului că a câştigat în deplasare, cu şase goluri diferenţă.

"Mă bucur că am revenit pe teren, am avut doi ani de coşmar atât profesional cât şi personal. Meciul a fost greu şi sper că cele două echipe au oferit un spectacol frumos. Oltchimul a jucat foarte bine, putea mai bine. Încărcătura a fost foarte mare, acum nu pot spune multe despre meci, doar dacă mă voi uita la reluare. Nu suntem calificate, în 2006 am jucat în semifinale, am pierdut acasă la două goluri, apoi am învins la şase, în deplasare. Cred că Oltchimul va veni mai montată, aşa se întâmplă, românii sunt mai montaţi când vin după un handicap", a spus Cristina Vărzaru, la Sport.ro.

Formaţia feminină de handbal Oltchim a pierdut, duminică, pe teren propriu, în faţa grupării daneze Viborg, scor 28-34 (11-16), în manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor. Returul se va disputa în Danemarca, pe 18 aprilie, de la ora 15.00.