MENIU

Cristiano Ronaldo, noapte fierbinte cu trei femei

Foto: thesun.co.uk

Cristiano Ronaldo, noul "galactic" al celor de la Real Madrid, a reuşit să farmece trei domnişoare cu o privire şi a avut parte de o noapte fierbinte şi dansuri lascive.

Aflat în vacanţă în Statele Unite, Ronaldo suceşte minţile americancelor. După ce a cucerit-o pe moştenitoarea imperiului Hilton, Paris, fotbalistul a făcut echipă cu trei domnişoare care i-au dansat lasciv în braţe.

Cele trei americance, Suzanne (32 de ani), Allison (26 de ani) şi Randy(24 de ani) au povestit că Ronaldo se săruta cu o brunetă atunci când au intrat în barul hotelului Beverly Hills. Apoi fotbalistul şi-a îndreptat privirea spre ele şi le-a făcut cu ochiul. "Galacticul" nu a avut nevoie de prea multe cuvinte pentru a le convinge pe cele trei să treacă la fapte. "Ne-a propus să dansăm pentru el şi a fost extrem de încântat de mişcările lascive. Era foarte excitat", au povestit cele trei.

Se pare că Allison şi Suzanne au plecat acasă la ora 4 dimineaţa, în timp ce Ronaldo se săruta pasional cu Randy, cea de-a treia domnişoară. 

Mai multe articole despre:
femei Paris Hilton Cristiano Ronaldo