MENIU

Cristiano Ronaldo are probleme din cauza atitudinii sale

Foto: anotherarsenalblog.blogspot.com

Managerul lui Arsenal, Arsene Wenger, a stârnit un război cu Manchester United după ce a afirmat că Ronaldo are de suferit din cauza aroganţei sale. Wenger susţine că starurile lui Manchester sunt favorizate de arbitri, conform The Sun.

Wenger a făcut aceste declaraţii după ce Ronaldo a fost implicat într-un incident, miercuri, la meciul cu Newcastle. Portughezul i-a spus fundaşului Steven Taylor că este un fotbalist bun de aruncat la gunoi.

"Orice atac nepedepsit e o nedreptate, dar cu Manchester United sunt puţin circumspect pentru că uneori ei sunt protejaţi".

Ronaldo este un exemplu concret al acestui fapt. Câteodată aroganţa sa incită şi rangul său la fel.

Wenger recunoaşte că, deşi United a câştigat tot ce s-a putut în acest sezon, echipa lui Ronaldo nu poate egala performanţa lui Arsenal din 2004.

"Să câştigi cinci trofee ar fi ceva, dar nu cred că e o realizare mai mare decât să fii neînvins un sezon întreg. Nu este imposibil pentru Manchester să câştige cinci trofee, dar nu cred că se va întâmpla asta pentru că programul sfârşitului de sezon este foarte aglomerat", a adăugat Wenger.

Fundaşul Taylor de la Newcastle s-a ales cu un catonaş roşu când l-a apucat pe Ronaldo de gât în timpul meciului câştigat de Manchester cu 2-1.

"Ronaldo este o ţintă uşoară pentru arbitri. Este uşor să iei decizii împotriva lui pentru că este un jucător foarte bun şi celebru. Când e departe de casă este asaltat şi se confruntă cu asta, dar arbitrii nu-l ajută", a declarat Alex Ferguson.