MENIU

Cristiano Ronaldo a "vândut" 15 tricouri pe minut în ziua prezentării oficiale la Real Madrid

Foto: www.marca.com

Real Madrid profită deja de pe urma transferului lui Cristiano Ronaldo, pe care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie, plătind pentru el 94 de milioane de euro celor de la Manchester United. La magazinul oficial al clubului, tricourile cu numărul şi numele portughezului s-au vândut câte 15 pe minut luni seară, când Ronaldo a fost prezentat oficial pe Stantiago Bernabeu, în faţa a 75.000 de spectatori.

În numai două ore, la magazinul clubului Real Madrid s-au vândut 2.000 de tricouri cu numărul 9, pe care îl va purta starul portughez. Un tricou cu Ronaldo costă 85 de euro, astfel că încasările s-au ridicat la 170.000 de euro, potrivit publicaţiilor AS şi Marca.

Profitul obţinut din vânzarea tricourilor va fi, însă, mai mic, deoarece alte 300 de tricouri au fost furate luni seară. "Cristianomania" a continuat şi marţi la Madrid, când tricourile pentru adulţi cu numele şi numărul portughezului s-au epuizat.

Cert este că dacă lucrurile vor merge în continuare la fel, Real Madrid are mari şanse să recupereze în doar câteva luni investiţia făcută pentru a-l achiziţiona pe Cristianp Ronaldo.

Mai mult, în acest sens Real Madrid ar putea profita şi de sponsori. După transferul vedetelor Ronaldo şi Kaka, gruparea spaniolă a luat legătura cu cei de la Adidas şi le-a cerut să dubleze, de la 30 la 60 de milioane de euro, suma anuală pe care o alocă echipei de pe Bernabeu.
Mai multe articole despre:
Real Madrid Cristiano Ronaldo tricouri