MENIU

Cristiano Bergodi: Vreau ca asumându-mi câteva riscuri să facem o echipă omogenă

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat că este mulţumit de rezultatul final al partidei cu Motherwell, scor 3-0, dar că jucătorii săi s-au relaxat prea mult după al treilea gol.

"E un scor foarte bun pentru noi, dar oricum trebuie jucat şi ultimul meci, acolo în Scoţia. Eu am văzut doar că noi am jucat în prima repriză foarte bine, dar mai puţin bine în a doua repriză. După al treilea gol ne-am relaxat, dar am fost mulţumit la finalul partidei. Vreau ca, asumându-mi câteva riscuri, să facem o echipă omogenă, să nu se simtă absenţa celor care nu joacă", a declarat Cristiano Bergodi la Sport.ro.

Bergodi a declarat că tinerii Ionescu şi Ninu au dat randamentul dorit. Antrenorul a mai spus că nu ştie dacă este meritul lui pentru jocul echipei, însă jucătorii săi au înţeles că trebuie să joace cu sufletul pentru Steaua.

"Ionescu şi Ninu au jucat foarte bine azi, sunt foarte mulţumit. Munca mea cu băieţii este răsplătită de tribune, fanii au fost fantastici şi azi. Nu ştiu dacă e meritul meu în atmosfera bună de la Steaua şi în jocul echipei, dar jucătorii au înţeles că trebuie să pună suflet când joacă pentru Steaua, chiar dacă încă mai avem lucruri de pus la punct", a mai spus Bergodi.

Steaua s-a impus, scor 3-0, pe teren propriu, în faţa formaţiei scoţiene Motherwell, în prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, într-un meci în care a ratat şi un penalty, şi a ajuns la al treilea succes consecutiv în această competiţie după cele cu Ujpest.
Mai multe articole despre:
Steaua Cristiano Bergodi Motherwell Europa League