MENIU

Cristiano Bergodi: "Nu sunt un antrenor scump, aş reveni cu plăcere în Giuleşti"

Foto: NewsIn

Fostul tehnician al Rapidului, italianul Cristiano Bergodi, a declarat sâmbătă, agenţiei NewsIn, că nu exclude varianta revenirii pe banca tehnică a echipei din Grant, mai ales în condiţiile în care nu a primit nicio ofertă de la un alt club.

"Nu ştiam de interesul Rapidului pentru mine. În presă se scrie că sunt pe o listă cu Ioannis Matzourakis şi Marius Şumudică? Îmi pare bine să aud asta, eu aş reveni cu plăcere la Rapid, mai ales că nu sunt un antrenor scump, aşa cum se tot spune în România. Când eram la Rapid aveam un contract de 200.000 de euro, dar din acei bani am luat numai 100.000, pentru că mi-am dat demisia. Eu nu aveam atâţia bani cât avea Jose Peseiro, dar nu asta mă interesa, am venit în România cu pasiunea şi dorinţa de a face performanţă", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian a mai avut o tentativă de a reveni pe banca tehnică a Rapidului, la începutul lunii octombrie a anului trecut, atunci când ar fi ajuns la un acord de principiu cu Fathi Taher pentru preluarea echipei, în condiţiile în care Jose Peseiro fusese suspendat. După aceea însă, tehnicianul portughez a fost reinstalat în funcţie, iar Bergodi, deşi acceptase să vină la Rapid, nu a mai fost instalat.

Tehnicianul italian şi-a dat demisia de la Rapid pe 7 octombrie 2007, după numai 3 luni de când preluase gruparea alb-vişinie şi după ce ratase calificarea în grupele Cupei UEFA contra lui Nurnberg.
Mai multe articole despre:
Rapid antrenor transfer Cristiano Bergodi