MENIU

Crin Antonescu a atacat din nou "şarlatanii şi pipiţelor" din politica românească

Antonescu: Dacă ţara asta va continua să fie condusă de şarlatani, de demagogi, de incompetenţi şi de pipiţe, nu avem ieşire
Foto: NewsIn

Crin Antonescu a reluat sâmbătă atacul la adresa a ceea ce el numeşte şarlatanii şi pipiţele din politica românească. Aflat în Valea Jiului pentru a-i susţine pe candidaţii liberali pentru alegerile europene, preşedintele PNL a mai spus că în România fac carieră prostul gust şi minciuna.

"Oamenii trebuie să facă diferenţa, prin vot, între cei buni şi cei răi, între cei la care binele este mai mare decât răul. Dacă nu vom face, dacă vom spune că nu contează, dacă vom spune că nu ne pasă, vom avea o ţară condusă din nou de oameni care câştigă, nu campanii electorale adevărate, ci concursuri de şmecherii", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu, în timpul vizitei în Valea Jiului.

"Dacă ţara asta va continua să fie condusă de şarlatani, de demagogi, de incompetenţi şi de pipiţe, nu avem ieşire", a avertizat liderul PNL.

Preşedintele PNL a lansat vineri un atac la adresa "pipiţelor" din politica românească. România este "o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele, iar legalizarea drogurilor promisă de Elena Băsescu este tot ce ne mai lipsea!", a spus Antonescu la Mureş, la o întâlnire cu aleşii locali ai PNL.

Citeşte şi:

Crin Antonescu: România este o ţară care a făcut vedete din toate pipiţele

Mai multe articole despre:
PNL politică Crin Antonescu pipiţe