MENIU

Crima de la Timişoara: Mama şi bunicul bătrânului au murit tot ucişi

Foto: Realitatea.net

Mama lui Trifu Shrottu, bătrânul ucis de cei doi studenţi de la Universitatea de Medicină din Timişoara, a fost omorâtă în 1987, în timpul unei tâlhării, iar bunicul în timpul unui jaf pe stradă.

Peste 300 de romi din ţară, dar şi din străinătate au venit la Timişoara ca să participe la priveghiul bărbatului ucis în căminul studenţesc. Victima era foarte cunoscută în comunitatea romă din Timişoara şi era şef de stabor.

Apropiaţii victimei spun că îşi vor face singuri dreptate, dacă cei doi tineri nu vor fi pedepsiţi. Trifu Shrottu a murit la 65 de ani după ce a fost măcelărit cu 50 de lovituri de cuţit, acesta fiind se pare un blestem al familiei.

Mama şi bunicul lui Shrottu au avut parte tot de o moarte violentă, susţine newstimisoara.ro. Astfel, în 1987, mama lui Trifu Shrottu este victima unei tâlhării, din vila familiei fiind sustrase mai multe casete cu bijuterii din aur. Pentru a ascunde orice urmă care i-ar putea da de gol, infractorii au omorât-o pe femeie.

Doi ani mai târziu, o altă tâlhărie avea loc la reşedinţa familiei Shrottu, din locuinţa lor dispărând câteva kilograme de aur, însă fără victime de această dată.

Bunicul lui Trifu Shrottu nu a avut o soartă mai bună, fiind omorât în plină stradă de mai mulţi necunoscuţi care l-au lăsat fără ghiuluri.  
Mai multe articole despre:
Timişoara crimă anchetă aur cuţit stabor