MENIU

Cozmin Guşă: Cred în Mircea Geoană, dar nu eu l-am dus la Certeze

Cozmin Guşă: Am ales să îl susţin pe Mircea Geoană, pentru că cred în el
foto: NewsIN

"Pe Mircea Geoană nu îl duc niciunde, merge el. Atunci când merge în Transilvania şi am timp merg cu el, că n-am vreun contract de consiliere cu Mircea Geoană. Am ales să îl susţin dintre toţi candidaţii la preşedinţie, pentru că cred în el şi de aia îl susţin", a spus Cozmin Guşă în legătură cu prezenţa preşedintelui PSD, Mircea Geoană, de duminică la sărbătoarea "Sâmbra Oilor" de la Certeze, judeţul Satu Mare.

Cozmin Guşă este de părere că Mircea Geoană a "făcut o treaba foarte bună" când a hotărât să meargă la Certeze. "Era un turneu prin zona Maramureşului. Faptul să te duci să stai de vobă cu oamenii din zona Maramureşului e eficient din punct de vedere electoral şi e bine şi pentru oamenii ăia. Se mai lămuresc, mai pun o întrebare, se simt bine, mai beau o ţuică, mai mănâncă brânză cu politicienii  şi se duc acasă, poate mai înţelepţi", a spus Guşă care a mărturisit că şeful social-democraţilor "ţine bine" la ţuică.

Cât priveşte discursul lui Mircea Geoană de la Certeze, Guşă crede că acesta va fi analizat "după gusturi". 

În emisiunea "Ora de foc" de la Realitatea Tv au fost prezentate şi costurile deplasării lui Traian Băsescu şi lui Mircea Geoană la evenimentul din judeţul Satu Mare. Din cifrele prezentate rezultă că pentru ambii demnitari costurile deplasării s-au ridicat la peste 6.000 de euro. 

"Orice deplasare a unui politician în orice moment al mandatuluisău are şi un scop electoral", a replicat Cozmin Guşă la cele prezentate în emisiune.