MENIU

COŞUL CORECT. Câștigați un coș de cumpărături de 10.000 de lei. Înscrierile au reînceput

COŞUL CORECT
<p>Coşul corect</p>

Competiţia de cumpărături-viteză revine vineri, de la ora 17:00 la Realitatea TV. Deja s-au ales numele celor doi participanţi în următoarea ediţie a emisiunii Coşul Corect. Între timp ei se antrenează, iar noi le vom urmări cursa şi vom afla al treilea câştigător al premiului în valoare de 10.000 de lei.

Pe REALITATEA.NET secţiunea Coşul corect găsiţi toate detaliile referitoare la înscrierea în concurs. Puteţi intra în joc, în orice colţ al ţării v-aţi afla. Pentru fiecare ediţie, înscrierile pe www.realitatea.net, secţiunea coşul corect, se reiau joia, la ora 18.

Cei mai iuţi dintre participanţii la testul-fulger de pe site din această săptămână au fost deja aleşi pentru cursa Coşul Corect pe care o veţi urmări vineri, de la ora 17. Ei sunt Stanila Alexandru-Toma, din Craiova, şi Georgian Vijiacu, din Buzaui. Învingătorul ia acasă toate cumpăraturile pe care le-a facut în 45 de minute în hipermarket, dar şi persoana clasată pe locul doi primeşte un premiu consistent, produse în valoare de 2.000 de lei pe care şi le alege dintre cele înregistrate pe bonul său de casă.

Concurenţii vor pleca în acelaşi timp şi din acelaşi punct în cursă. La final, după ce trec toate produsele pe la casa de marcat, se stabileşte care dintre concurenţi a ajuns cel mai aproape de suma de 10.000 de lei. În caz de egalitate, concurentul cu cele mai multe produse în coş câştigă. Vă provocăm la o întrecere cât se poate de serioasă şi cu o miză consistentă.

Nu uitaţi, urmăriţi Coşul corect, la Realitatea TV, în fiecare vineri din luna mai!

Înscrierile pentru ultima ediţie de săptămâna viitoare au început! ÎNSCRIE-TE AICI până marţi!

Mai multe articole despre:
null