MENIU

Cosmin Moţi: "Dacă ratăm şi acum Liga Campionilor, va fi mai rău decât atunci când ne-a eliminat Lazio"

Foto: NewsIn

Fundaşul Cosmin Moţi a declarat, vineri, agenţiei NewsIn, că lui Dinamo îi va fi foarte dificil dacă va rata şi în acest sezon grupele Ligii Campionilor, chiar mai greu decât în momentul când Lazio a eliminat gruparea din Ştefan cel Mare în sezonul 2007-2008, în preliminariile aceleiaşi competiţii.

"Dacă vom rata şi în acest sezon grupele Ligii Campionilor, cred că va fi un moment foarte dificil pentru noi, chiar mai rău decât atunci când ne-a eliminat Lazio din Ligă", a spus Moţi, care totuşi a adăugat că este sigur că Dinamo va câştiga titlul la finalul sezonului: "Dacă suntem pe primul loc înseamnă că suntem cei mai buni, însă la final se trage linia şi mai avem de tras până atunci, însă sunt convins că la sfârşitul sezonului o să fim campioni. CFR, Steaua, Timişoara şi Urziceni sunt echipe foarte puternice şi cu ele ne vom bate la campionat. Însă, totul depinde de noi, nu ne temem de nimeni. Vreau ca suporterii să vină cât mai mulţi la stadion şi să ne încurajeze, pentru că vom avea mare nevoie de ei în acest retur".

Fundaşul dinamovist susţine că în condiţiile crizei financiare din fotbal, este foarte dificil ca Siena să-i mai plătească în vară clauza de achiziţionare definitivă: "Ştiu că mi-a rămas acea clauză la Siena, dar depinde de ei dacă mă vor cumpăra definitiv. Siena era o echipă mică, dar era fotbalul italian şi asta contează foarte mult. În condiţiile actuale de criză financiară în fotbalul mondial, e mai greu acum să mai plătească 3,5 milioane de euro pe mine. Dorinţa mea cea mai mare este să câştig campionatul şi să joc cu Dinamo în grupele Ligii Campionilor".

Cosmin Moţi a revenit în această iarnă la Dinamo de la Siena, acolo unde a evoluat foarte puţin în cele cinci luni de împrumut, însă gruparea italiană şi-a menţinut clauza de cumpărare definitivă a jucătorului pentru suma de 3,5 milioane de euro.
Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Dinamo Lazio Cosmin Moţi