MENIU

Copos acuză: Rezultatul a fost viciat, iar Spadacio a luat roşu ca să nu joace cu Dinamo! Cum comentezi?

Foto: NewsIn

Acţionarul FC Rapid, George Copos, a lansat o serie de acuzaţii la adresa arbitrului Augustus Constantin la finalul meciului cu Unirea Urziceni, scor 1-1. Oficialul giuleştean spune că rezultatul a fost viciat de central şi crede că Juliano Spadacio a fost eliminat "gratuit", special pentru a nu evolua cu Dinamo, în Cupa României.

"Eu am avut încredere în Augustus Constantin şi nu cred că poate să greşească intenţionat. Tocmai de aceea am fost surprins că a făcut două greşeli în acelaşi minut. A fost vedeta acestui meci pe care puteam să-l câştigăm. Eliminarea lui Spadacio a fost gratuită. Categoric vorbim de viciere de rezultat. În 30 de secunde a dat o lovitură liberă gratuită din care a rezultat golul, a fost eliminarea gratuită a lui Spadacio, plus că a fluierat cu 45 de secunde mai devreme finalul jocului. Nu cei de la Unirea Urziceni sunt de vină, sunt alţii cu forţă. De ce credeţi că ia Spadacio al doilea galben? Că nu joacă în cupă cu Dinamo", a spus Copos, la GSP TV.

Acţionarul rapidist s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei şi crede că giuleştenii ar fi câştigat meciul de la Urziceni dacă nu ar fi rămas în inferioritate numerică.

Rapid a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Unirea Urziceni, din etapa a 24-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerică în ultimele 20 de minute, după eliminarea lui Juliano Spadacio, pentru cumul de avertismente.