MENIU

Control pirotehnic la hotelul naţionalei din Budapesta

Foto: NewsIn

Pentru a preîntâmpina eventuale ameniţări telefonice, cu bombă, ale fanilor maghiari, înaintea meciului de astăzi cu Ungaria, FRF a solicitat poliţiei ungare să efectueze marţi după-amiază un control amănunţit al camerelor de hotel

Având ca precedent dubla Steaua-Ujpest, oficialii FRF şi-au luat toate măsurile de precauţie pentru ca jucătorii să nu fie treziţi în miez de noapte, de telefonul vreunui fan maghiar, care să anunţe că a pus o bombă în hotel. În consecinţă, s-a lansat o solicitare către poliţia maghiară, ca aceasta să efectueze un control pirotehnic, astfel încât tricolorii să aibă la noapte un somn linişitit.

Momentul ales a fost când jucătorii noştri au plecat la plimbare, într-un mall din apropiere, în hotel rămânând doar antrenorul Răzvan Lucescu şi căpitanul Cristi Chivu.

În cele din urmă, după cercetarea amănunţită a camerelor, nu s-a găsit nimic. Pe de altă parte, conform Sport.ro, fotbaliştii selecţionatei Ungariei intenţionează să uite de incidentele de la meciul Steaua-Ujpest şi vor propune ca imnul României să fie aplaudat mâine seară, pe stadionul "Ferenc Puskas".