MENIU

Consiliul Naţional al PSD va avea loc pe 14 mai

Foto: NewsIn

Consiliul Naţional al PSD va avea loc pe 14 mai, a anunţat luni, preşedintele acestui for, Adrian Năstase. Acesta a mai spus că la şedinţa Consiliului social-democraţii vor prezenta candidaţii la PE, pe Mircea Geoană drept candidatul la Preşedinţie, dar vor fi identificate şi soluţii pentru relansarea economică.

"Vom încerca la întâlnirea de săptămâna viitoare să introducem o temă legată de ce se întâmplă acum în ţară, să venim cu anumite sugestii, idei de relansare economică, ceea ce ar putea să fie o aştepatare mai mare a populaţiei dincolo de felul în care ne jucăm în campania electorală", a declarat fostul premier, susţinând că oamenii aşteaptă de la PSD niste mesaje foarte concrete legate de modul de ieşire din criză.

Preşedintele CN al PSD a mai spus că la această reuniune vor fi prezentaţi candidaţii la PE, el precizând că nu este vorba de o lansare, întrucât în teritoriu au avut deja loc şi vor avea în continuare lansări. Cât priveşte propunerea ca Mircea Geoană să fie candidatul partidului pentru Cotroceni, Năstase a arătat că va fi tot o prezentare şi că decizia finală va fi luată de congres. " Va fi o propunere a CN pentru ceea ce trebuie să fie în final o decizie a congresului", a spus Năstase.

Întrebat de ziarişti de ce s-a amânat convocarea Consiliului, în condiţiile acestea fusese anunţat pentru sfârşitul acestei săptămâni, Năstase a răspuns: "S-a auzit greşit. (...) Nu cred că trebuie să ne îngrămădim cu toţii ca de Ziua Victoriei să lansăm candidaţi sau mai ştiu eu cu ce alte semnificaţii mai vechi".
Mai multe articole despre:
PSD Adrian Năstase reuniune consiliu naţional