MENIU

Conducerea Camerei i-a refuzat lui Fenechiu o deplasare în Thailanda, Austalia şi Noua Zeelandă

foto: NewsIN

Deputatul PNL Relu Fenechiu a cerut 4200 de euro pentru o deplasare în Extremul Orient şi Oceania în perioada 24 ianuarie-6 februarie 2010 la un curs privind practicile bunei guvernări, solicitarea fiind respinsă de conducerea Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, Relu Fenechiu (PNL) a primit o invitaţie pentru a participa la un curs de durată privind practicile bunei guvernări, curs ce va avea loc în perioada 24 ianuarie-6 februarie 2010 la Bangkok (Thailanda), Auckland (Noua Zeelandă) şi Sydney (Australia). Pentru participarea la curs se percepe o taxă de 4225 de euro de persoană, taxă în care este inclus suportul de curs, cazarea, micul dejun şi transportul local la vizitele de documentare.

În memorandumul intern al Secretariatului General al Camerei Deputaţilor se arată că deplasarea la cursul "Organizaţiei pentru studierea habitatului din Australia" nu are caracter parlamentar. În consecinţă, membrii Biroului Permanent au respins solicitarea. "Chiar reprezentanţii PNL din Birou au cerut respingerea ei", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Dumitru Pardău (PDL).