MENIU

Concurs Realitatea.NET: Revelion la Poiana Braşov

upload3
upload2
upload1

Vacante.realitatea.NET şi Interra ţi-au pregătit o surpriză care îţi va transforma vacanţa de Paşti într-o experienţă de neuitat. Un sejur de 5 zile în Oraşul Luminii, Lisabona, este premiul pe care-l poţi câştiga participând la concursul “Vacanţă de Paşti la Lisabona”.

Şi tu poţi participa la concursul nostru - vezi regulamentul.

Ana Cristea ne-a trimis povestea Revelionului ei la Poiana Braşov.

"Cea mai interesantă vacanţă petrecută a fost de Revelion (2008/2009), atunci când eu şi toţi prietenii noştri ne-am hotărât ad-hoc să mergem în Poiana Braşov să petrecem pe pârtie trecerea dintre ani.

Zis şi făcut, am plecat toţi cu un microbuz în seara de Revelion, cu copii, căţel , purcel, etc şi după câteva peripeţii am ajuns în Poiană, unde, desigur, nu am găsit cazare decât a doua zi şi astfel am petrecut pe pârtie şi am mâncat în microbuz. Toate restaurantele erau pline şi ne-am dat toata noaptea pe pârtii cu săniile şi cu tot ce am găsit pe acolo.

A fost vacanţa cea mai năstruşnică şi mai dezorganizată din toate punctele de vedere. Sper din tot sufletul să câştig această vacanţă, care, desigur, este cel mai frumos organizată. Vă mulţumesc"

Mai multe articole despre:
revelion concurs Lisabona Poiana Braşov