MENIU

Concurs: Realitatea.NET - Aquapark în Ungaria

Vacante.realitatea.NET şi Interra ţi-au pregătit o surpriză care îţi va transforma vacanţa de Paşti într-o experienţă de neuitat. Un sejur de 5 zile în Oraşul Luminii, Lisabona, este premiul pe care-l poţi câştiga participând la concursul “Vacanţă de Paşti la Lisabona”.

Şi tu poţi participa la concursul nostru - vezi regulamentul!  

Kinga Miklos a descoperit o destinaţie încântătoare în Ungaria.

"Ne petrecem vacanţa pentru a doua oară în acelaşi loc, pentru că ne-a plăcut foarte mult . Am găsit posibilitatea de a ne distra şi ce poate fi mai bun decât în fiecare zi să ne ducem la ştrand şi să ne bălăcim.

Adulţii la baia termală şi nu numai, iar copiii în bazinele de copii. Locul acesta minunat se găseşte la Hajduszoboszlo, Ungaria, la 30 km de graniţa cu ţara noastră.

Pot să spun că nici cazarea şi nici mâncarea nu sunt foarte scumpe. Sunt foarte multe hoteluri, pensiuni şi gazde, apartamente de închiriat. Ştrandul , care se întinde pe o suprafaţă foarte mare, are bazine cu apă termală caldă cu masaj, interioare şi exterioare, bazine de înot pentru adulţi, pentru copii nenumărate bazine mai mici, Aguapark pentru distracţii.

Poţi să stai toată ziua, fiindca dacă ţi se face foame în interiorul ştrandului sunt multe restaurante, terase unde poţi să mănânci orice, meniul este afişat în patru limbi, printre care şi în română, pentru că sunt foarte mulţi turişti români. Seara ne-am distrat în cluburi, la terase, ce mai ... Sperăm ca şi anul acesta putem să ne petrecem vacanţa tot acolo, pentru că am îndrăgit locul şi oamenii".

Mai multe articole despre:
Ungaria concurs Lisabona ştrand vacanţă