MENIU

Conceicao: "Jucătorii trebuie să fie conştienţi că suntem nevoiţi să câştigăm toate meciurile"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, duminică, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, că elevii săi au avut o primă repriză modestă, aşa cum s-a întâmplat cu FC Sarajevo, lucru inexplicabil mai mai ales că trebuie să câştige titlul în acest sezon.

"Am început timid jocul, aşa am făcut şi cu Sarajevo, dar bine că ne-am revenit în partea a doua. Jucătorii trebuie să fie conştienţi că suntem nevoiţi să câştigăm toate meciurile, indiferent dacă sunt acasă sau în deplasare. Noi trebuie să luptăm pentru a ne îndeplini toate obiectivele", a spus Conceicao.

Portughezul a făcut referire şi la grupa din Liga Europa, unde CFR este repartizată alături de PSV Eindhoven, FC Copenhaga şi Sparta Praga: "Avem şanse să câştigăm grupa, toate echipele sunt valoroase. Noi trebuie să ne îmbunătăţim anumite aspecte pentru a reuşi rezultate bune, dar oricum prioritatea noastră este campionatul".

Autorul golului doi al clujenilor, Bogdan Mara, consideră că victoria a fost obţinută în repriza a doua din cauza tacticii defensive a adversarilor. "Am avut un meci greu cu Gaz Metan Mediaş pentru că a venit aici să se apere, deşi de obicei joacă deschis. Ştiau că avem un atac foarte bun şi s-au apărat. E dificil să desfaci astfel de echipe, cel mai greu e să înscrii primul gol. Am obţinut o victorie fără dubii chiar dacă am fost şi puţini obosiţi după meciul cu Sarajevo", a opinat Mara, care s-a declarat indignat de numeroasele cartonaşe primite de CFR în acest sezon: "Au fost multe galbene, dar numai pentru noi, văd că la Cluj arbitrii sunt mereu împotriva noastră".

Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a recunoscut că obiectivul echipei era să nu primească gol, însă consideră că succesul adversarului este unul meritat. "Am încercat să închidem culoarele spre poarta noastră şi să fim periculoşi pe contraatac, să punem probleme. Din păcate, nu am reuşit. CFR e o echipă foarte bună, cu o forţă ofensivă mare şi nu am reuşit să ne ridicăm la un nivel adecvat decât o oră. Rezultatul este echitabil, dar poate un 1-0 ar fi fost mai corect", a afirmat acesta.

CFR Cluj s-a impus duminică, scor 2-0, în faţa grupării Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii I, graţie reuşitelor lui Traore (63) şi Mara (86).