MENIU

Comedia romantică "Hotelul dintre lumi" va avea premiera duminică, la Teatrul Mic

Foto: www.cimec.ro

Spectacolul cu piesa "Hotelul dintre lumi", o comedie romantică de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Alice Barb, va avea premiera duminică, la Teatrul Mic din Capitală, de la ora 19.00.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Ovidiu Niculescu, Valentina Popa, Mihai Dinvale, Adriana Şchiopu, Bogdan Talaşman, Liliana Pană, Ana Bart, Traian Vlaş şi Carmen Lupei. Coregrafia spectacolului este semnată de Răzvan Mazilu, iar regia, scenariul şi ilustraţia muzicală, de Alice Barb.

"Hotelul dintre lumi" este o poveste la graniţa dintre lumiu, un spectacol despre viaţă şi moarte, despre preţuirea fiecărei clipe de viaţă, dar mai ales despre puterea iubirii de a transforma oameni, spun reprezentanţii teatrului.

"Eu cred că a spune o poveste de iubire în vremuri atât de cinice poate părea o provocare. A oferi unor actori roluri de contra-emploi este o provocare. Dar mie îmi plac provocările şi cred că şi actorii tânjesc după ele. Acest spectacol s-a născut dintr-o sumă de provocări care au făcut ca repetiţiile să fie extrem de vii. Iar după două luni am descoperit că fiecare dintre noi e puţin mai înalt, puţin mai bun, puţin mai frumos, puţin mai înţelept şi că suntem o familie", mărturiseşte Alice Barb.
Mai multe articole despre:
teatru Teatrul Mic