MENIU

Colecţiile prezentate în a doua seară la Bucharest Fashion Week

Foto: FTV

A doua seară a Bucharest Fashion Week a găzduit 11 prezentări de modă.

Colecţia AZZARA by ZINA DUMITRESCU & MIRELA PELLEGRINI(vezi foto). Colectia "Simphonie en blue", în nuanţe de la albastru turquoise, până la
albastru marin, o colecţie destinată serilor speciale de vară, fiind
în întregime realizată din rochii lungi. Materialele folosite au fost mătase,
voal, voal brodat.

MAGIC WOMAN(vezi foto) a venit în a doua seară de Bucharest Fashion Week cu o colecţie de rochii de seară unicat inspirată din frumuseţile naturii şi muzica lui Vivaldi.

MONICA ORANICI (vezi foto) a avut o prezentare interesantă în care au predominat albastru, turquoise, toate sub un singur nume: Planeta Albastră.

LAUREL(vezi foto), o colecţie pe nume Colormania care a debordat de "joie de vivre".  În colecţie rochiile rămân un element esenţial, iar imprimeurile grafice etno, hippie şi animal print nu lipsesc.

VERONESSE(vezi foto) au ales sa prezinte pantofi strălucitori cu tocuri înalte, modelaţi după idei excentrice şi în culori fascinante.

NAUSICA MODE (vezi foto) a prezentat "Just Wonderful" compusă din rochii de seară realizate din mătase naturală, crepe-uri naturale şi câteva ţesături cu paiete pe mătase naturală.

RITA MUREŞAN (vezi foto) a prezentat colecţia toamnă-iarnă 2009 – 2010, denumită "Angels", în care domină albul. Colecţia este un manifest anti-violenţă, dedicată tuturor victimelor violenţei de orice fel şi care face parte din proiectul "Love 8", campania în memoria lui Marian Cozma.

SCHEREMET (vezi foto) a prezentat o colecţie cu influenţe retro, în care s-au folosit voaluri, pliseuri, broderii, materiale brocard în culori alb, negru şi gri.

NELMAR (vezi foto) a prezentat colecţia primăvară-vară "Simphony of Beauty", inspirată de idealul feminin al anilor 50 – Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe, dar şi de plajele meditaraneene din sudul Spaniei.

Dia Collection (vezi foto) a anticipat întoarcerea la strălucirea naturală prin folosirea unor culori vii, puternice. Elementul vestimentar predominant este salopeta. 
 

Colecţia prezentată de IZABELA PURDESCU (vezi foto) este un melanj în care creatoarea a combinat elemente baroce, rustice şi sport.

Mai multe articole despre:
modă prezentare Bucharest Fashion Week