MENIU

Claudia Schiffer, incredibil de sexy - VEZI FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Claudia Schiffer, în vărstă de 38 de ani, arată mai bine ca niciodată. De curând, supermodelul anilor '90 a demonstrat ce înseamnă frumuseţea naturală, pe coperta revistei Vogue.

În urmă cu 20 de ani în urmă, Claudia Schiffer nici nu se gândea că va ajunge cel mai bine plătit model al anilor '90. Era convinsă că agenţiile de modelling nu o vor lua în serios. "În copilărie, nu mă consideram frumoasă, nici măcar drăguţă. După ce am fost descoperită, am făcut mai multe fotografii, însă eram sigură că mă vor trimite acasă", îşi aminteşte Schiffer.

Se pare că frumoasa blondă, arată senzaţional la 38 de ani şi este, în continuare, căutată de cele mai renumite reviste de modă din lume. Claudia Schiffer, mamă a doi copii în vârstă de 6 şi de 4 ani, a demonstrat pe coperta revistei Vogue, că este un exemplu de frumuseţe naturală.

"Întotdeauna am făcut sport, yoga şi Pilates de trei ori pe săptămână.", a mărturisit supermodelul pentru revista Vogue. Întrebată dacă îşi injectează Botox pentru a arăta mai tânără, Claudia Schiffer a declarat că nici nu vrea să audă de aşa ceva. "Este otravă. Mă tem mai tare de Botox, decât de ridurile de pe frunte.". 

Claudia şi-a inceput cariera de model la Paris şi la scurt timp a pozat pentru coperta revistei “Elle”. Creatorul de modă Karl Lagerfeld a transformat-o în supermodel în momentul în care i-a propus să devină noua imagine pentru Chanel.

A fost primul model care a apărut pe copertele unor publicaţii de renume mondial: People, Rollling Stones, Vanity Fair sau New York Times. De-a lungul timpului a acumulat peste 600 de apariţii în reviste. Claudia Schiffer a jucat şi într-o serie de filme şi videoclipuri muzicale.