MENIU

Clasament neaşteptat al candidaţilor în MMO-ul Preşedintele Meu, realizat de REALITATEA.NET

FOTO: REALITATEA.NET

REALITATEA.NET şi Voxline Communication au lansat în urmă cu câteva săptămâni un proiect unic în România, MMO-ul (Massively multiplayer online) Preşedintele Meu. Rezultatele din lumea virtuală nu seamănă însă cu cele din sondajele oficiale.

Potrivit ultimelor rezultatea din România vituală, Crin Antonescu conduce în 26 de judeţe, urmat de Băsescu şi Geoană, fiecare cu câte şapte judeţe, pe locul patru fiind Kelemen Hunor cu un judeţ (Harghita).

De remarcat că Băsescu conduce în patru judeţe din Transilvania, iar Geoană în trei judeţe din Modova. O lupta strânsă se dă în Bucureşti unde conduce Băsescu cu peste 52000 puncte, secondat de Antonescu cu peste 51000 puncte.

Aproape jumătate din jucători îl susţin pe Crin Antonescu, iar cei mai multi jucători au ales Bucureşti pentru lupta electorală (peste 2200 din peste 17000 înscrişi).

Jocul este foarte simplu. Utilizatorul se înregistreaza, îşi declară judeţul de provenienţă şi candidatul preferat, iar apoi primeşte fonduri pentru a-şi susţine candidatul. Cea mai simplă metodă de a strânge fonduri este recrutarea altor jucători, pentru ca mai apoi să primeşti puncte din recrutările celor pe care i-ai adus în joc.

Utilizatorii pot folosi fondurile pentru a întreprinde diverse acţiuni, în judeţul lor, fie pentru candidatul preferat, fie împotriva contracandidaţilor.

Cei interesaţi mai pot juca "Preşedintele Meu" până la alegerile prezidenţiale, pe 22 noiembrie, când se vor afla rezultatele finale.