MENIU

Circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti a fost blocată din cauza unui tir care a luat foc

foto: narninews.it

Două incendii au blocat pe 30 iulie traficul rutier pe două artere importante din ţară. Pe DN1B nu s-a circulat mai bine de o oră după ce o magazie din Bucov, aproape de Ploieşti a luat foc şi fumul a ajuns pe drum. Al doilea incendiu a izbucnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în urma unui accident rutier.

O magazie din localitatea Bucov a început să ardă, iar vântul a purtat flăcările mai departe, astfel că incendiul s-a extins la alte două imobile. Toţi cei aflaţi în clădiri au reuşit să iasă înainte de venirea pompierilor. Fumul gros degajat de incendiu a ajuns pe DN1B, care leagă Ploieştiul de Buzău. Din cauza vizibilităţii reduse, poliţiştii prahoveni au decis să devieze circulaţia pentru a preveni producerea accidentelor. Cu toate acestea, în zonă s-au format cozi de câte patru kilometri, pe ambele sensuri de mers.

Circulaţia rutieră pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la km 104, a fost întreruptă în ambele sensuri, din cauza unui tir încărcat cu mobilă care a luat foc.

Potrivit dispecerului din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, camionul a luat foc în jurul orei 16,00 şi în zonă au fost trimise mai multe echipaje de pompieri.