MENIU

Ciprian Marica: Sunt încântat că vom întâlni FC Timişoara

Foto: NewsIn

Atacantul lui VfB este entuziasmat că va întâlni o echipă din Liga I în drumul spre grupele Champions League, iar site-ul lui echipei germane o prezintă pe FC Timişoara drept \"marea necunoscută\".

Adversarii Timişoarei din play-off-ul Ligii Campionilor au reacţionat imediat la aflarea veştii că vor lupta direct cu campioana României pentru calificarea în grupe.

Inclusiv Ciprian Marica a spus câteva cuvinte, pentru site-ul oficial al clubului din Stuttgart, preluat de agenţia NewsIn: "Sunt încântat că vom întâlni FC Timişoara, o echipă din ţara mea. Dacă vrem să jucăm în grupele Ligii Campionilor, noi trebuie să învingem Timişoara în orice condiţii", a spus Marica. Tehnicianul celor de la VfB Stuttgat, Marcus Babbel, a vorbit la rândul său despre bănăţeni: "Nu trebuie să subestimăm FC Timişoara. E echipa care a scos din Liga Campionilor pe deţinătoarea Cupei UEFA, este o echipă de calitate. Totuşi ceea ce contează pentru noi e să învingem şi să ajungem în grupe".

Site-ul oficial al echipei Stuttgart a prezentat echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău sub titlul de "Marea necunoscută". Printre detaliile despre palmaresul echipei de pe Bega, prezentarea aduce aminte de foştii jucători ai grupării cu nume sonore, fostul internaţional Cosmin Contra, dar şi Ionel Ganea, care a jucat şi la VfB.