MENIU

CINE PLĂTEŞTE? - În judeţul Mureş ar fi trebuit să se construiască 11 spitale, dar s-a ales praful

Foto: Realitatea TV

S-a ales praful de spitalele promise de fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu. S-au cumpărat terenuri şi s-au dat bani grei pe studii de fezabilitate. Numai în judeţul Mureş s-au risipit aproape 5 milioane de lei, pentru nişte proiecte care se dovedesc a fi inutile.

Fostul ministru al Sănătăţii promitea că în patru ani vor fi construite 32 de spitale, care ar fi costat peste trei miliarde de euro. O treime din aceste spitale ar fi trebuit să fie construite numai în judeţul Mureş.

Însă foarte mulţi bani au fost cheltuiţi pe studiile de fezabilitate şi pe achiziţionarea terenurilor. Dar, edilii locali le-au găsit şi acestora alte întrebuinţări. În localitatea mureşeană, Luduş, pe terenul achiziţionat pentru construirea unui spital a fost a fost săpat un bazin de înot.

Milioane de euro, aruncaţi pe apa sâmbetei. Bani de la buget, adică din buzunarul fiecăruia dintre noi, au fost investiţi de-a lungul anului de autorităţi în proiecte de care s-a ales la final praful. Ne întrebăm: CINE PLĂTEŞTE? Este motto-ul unei campanii Realitatea Caţavencu.