MENIU

Cinci bătrâni din Bucureşti au fost lăsaţi fără locuinţe de o reţea de escroci

Foto: NewsIn

Au vrut să îşi închirieze casa şi au rămas pe drumuri. Este păţania a cinci bătrâni din Bucureşti pe care escrocii i-au lăsat fără locuinţe. Unul dintre bătrâni chiar a fost bătut şi sechestrat zile bune, timp în care hoţii pregăteau casa pentru vânzare. Poliţiştii au dat de urma escrocilor şi i-au reţinut, aseară.

Potrivit Poliţiei Sectorului 5, bătrânii au fost escrocaţi de o reţea din care făceau parte 13 persoane. În grupare existau şi câteva femei de peste 60 de ani, care se prezentau drept proprietarele apartamentelor.

Din cele 13 persoane, poliţiştii au reţinut, aseară, 11. Cei 11 învinuiţi au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată pentru ca magistraţii să formuleze mandate de arestare prevenitvă.

Pentru 10 din cele 11 persoane au fost eliberate mandate de arestare, în timp ce a 11-a este cercetată în stare de libertate, însă cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Învinuiţii au declarat că vor formula recurs. Potrivit Codului Penal, pedeapsa pentru faptele lor este de până la 15 ani de închisoare.