MENIU

Chivu s-a antrenat alături de restul lotului lui Internazionale Milano

Foto: www.inter.it

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, s-a pregătit luni alături de restul lotului, după ce în ultimul timp s-a antrenat separat din cauza unor probleme musculare, informează site-ul oficial al liderului din Serie A.

Jucătorii lui Inter s-au reunit la centrul sportiv "Angelo Moratti", pentru primul antrenament al săptămânii, urmând ca în etapa a 30-a să dispute meciul Udinese-Inter.

La şedinţa de pregătire au fost prezenţi şi Cristian Chivu, Ivan Cordoba, Luis Figo, Marco Materazzi, dar şi portarul echipei de tineret, Andrea Bavena.

Zece jucători au lipsit de la antrenamente pentru că sunt convocaţi la loturile echipelor naţionale: Adriano, Mario Balotelli, Julio Cesar, Maicon, Sulley Muntari, Victor Obinna, Walter Samuel, Davide Santon, Dejan Stankovic şi Javier Zanetti.

Chivu avea o accidentarea mai veche şi a evoluat pentru o repriză în meciul Inter-Fiorentina, scor 2-0, de acum aproximativ două săptămâni, dar a fost schimbat la pauză. El a ratat convocarea la echipa naţională pentru meciurile cu Serbia şi Austria, din preliminariile CM 2010.

Inter Milano ocupă primul loc în Serie A, cu 7 puncte mai mult decât ocupanta locului secund, Juventus Torino.
Mai multe articole despre:
antrenament Cristi Chivu Inter Milano lot