MENIU

Chivorchian: Tragerea la sorţi e bună, a venit momentul să batem pe Dinamo

Foto: NewsIn

Preşedintele clubului FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, că Dinamo este o echipă puternică, dar bănăţenii îşi doresc să câştige această competiţie şi vor trece de formaţia antrenată de Mircea Rednic.

"Din punctul meu de vedere îmi convine această tragere la sorţi. Nu m-ar deranja să jucăm în Bucureşti, dar trebuie să analizăm bine situaţia. Avem obiectiv câştigarea acestei competiţii. A avenit momentul să câştigăm în faţa lui Dinamo şi să ne adjudecăm şi trofeul. Dinamo joacă un fotbal frumos, însă noi trebuie să câştigăm", a declarat Gheorghe Chivorchian.

Antrenorul Gabi Balint a spus pentru site-ul oficial al clubului că nu avea preferinţe pentru tragerea la sorţi, deoarece orice adversar ar fi fost periculos în această fază a competiţiei. "Toate celelalte formaţii sunt puternice şi fiecare dintre semifinaliste este favorită la trofeu".

FC Timişoara va juca împotriva lui Dinamo în semifinalele Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avut loc joi, la sediul FRF. În cealalt semifinală se vor întâlni CFR Cluj şi FC Vaslui. Meciurile din penultimul act al competiţiei se vor juca pe 28, 29 sau 30 aprilie, în timp ce finala va avea loc pe 13 iunie.