MENIU

Chiggy Wiggy: Kylie Minogue dansează şi cântă într-un film indian - VEZI VIDEO

Foto: telegraph.co.uk
Kylie Minogue cântă Chiggy Wiggy alături de indianul Akshay Kumar

Producătorii de la Bollywood, Hollywood-ul indian, au dat lovitura cu un film în care joacă nimeni alta decât Kylie Minogue. Prinţesa muzicii pop este vedeta care dansează, cântă şi ne încântă.

Musicalul "BLUE", în care Kylie Minogue cântă melodia "Chiggy Wiggy", este cel mai scump film făcut vreodată la Bollywood. Producătorii spun că investiţia a meritat din plin, pentru că pelicula va avea mare succes atât în cinematografele din India, dar şi în occident.

Cântăreaţa australiancă a încasat milioane bune pentru prestaţia din filmul indian. Ea cântă şi dansează alături de actori celebri la Bollywood. Unii spun că ar fi preferat o vedetă autohtonă în locul lui Kylie şi că indienii tradiţionali nu vor gusta zbânţuielile divei blonde. http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=1006251&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=1006251


REALITATEA.NET - Kylie Minogue dansează şi cântă într-un film indian - VEZI VIDEO