MENIU

Chicane va cânta în Parcul Izvor din Capitală la începutul lunii septembrie

Foto: www.monde-de-dor.com

Trupa electro-pop Chicane va concerta în Parcul Izvor din Capitală la începutul lunii septembrie, pe aceeaşi scenă cu trupa rock Guano Apes.

După Guano Apes, Chicane este al doilea nume confirmat festivalul care se va desfăşura în perioada 4-6 septembrie în Capitală.

Chicane, supranumit "părintele imnurilor din Ibiza", este unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii electro-dance din lume. Proiectul Chicane poartă semnătura lui Nicholas Bracegirdle, unul dintre cei mai bine cotaţi producători şi compozitori din lume la acest moment. Deşi a fost implicat în multe proiecte şi colaborări, Nick a avut cel mai mare succes ca parte a trupei Chicane. Stilul său este influenţat de muzica unor artişti precum Jean Michel Jarre şi Vanghelis.

Albumul "Far from the Maddening Crowds" şi single-urile "Saltwater", "Don't Give Up", în colaborare cu Bryan Adams, "Stoned in Love" cu Tom Jones, "Bruised Water" cu Natasha Bedingfield şi "Wake Up" alături de Keane au transformat Chicane într-un nume de referinţă pentru industria muzicală europeană.

Accesul publicului la festivalul Tuborg Green Fest, organizat de Emagic, va fi gratuit.
Mai multe articole despre:
festival parcul izvor eMagic Tuborg Green Fest