MENIU

CFR Cluj - Trică şi Kone au fost suspendaţi câte două etape

Foto: NewsIn

Jucătorii Eugen Trică şi Yssouf Kone, de la CFR Cluj, au fost suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu 7.000 de lei fiecare, pentru că au incitat publicul la derby-ul cu Steaua, din etapa a 2-a a Ligii I, a decis, miercuri, Comisia de Disciplină a LPF.

Ca urmare a acestei decizii, cei doi jucători vor rata derby-ul cu Dinamo, din deplasare, şi meciul cu Gaz Metan Mediaş, de pe propriul teren.

În schimb, un alt jucător al lui CFR Cluj, căpitanul Cadu, nu a fost sancţionat pentru declaraţiile făcute în mass-media, comisia considerând că sesizarea Stelei în acest caz nu a fost întemeiată.

Alţi trei jucători, Pantelis Kapetanos (Steaua), Constantin Lucian Munteanu (Poli Iaşi) şi Daniel Oros (FC Braşov) au fost suspendaţi câte o etapă şi penalizaţi cu suma de 740 lei fiecare pentru cartonaşele roşii primite în etapa a 3-a.

În alte două speţe, Comisia de Disciplină a ratificat hotărârea Consiliului Director al cluburilor în cazurile Universitatea Craiova versus Mircea Bornescu şi FC Timişoara versus David Rodriguez Sanchez. Cele două formaţii au solicitat reducerea salariilor celor doi.

Cea mai severă sancţiune dictată miercuri de Comisia de Disciplină îl vizează pe patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Pentru că a pătruns în cabina arbitrilor la pauza meciului cu FC Braşov, Porumboiu a fost suspendat 4 jocuri şi amendat cu 2.400 de lei.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj suspendare TRică Kone