MENIU

CellFactor: Psychokinetic Wars, disponibil la download

Foto: Ubisoft
Foto: Ubisoft
Foto: Ubisoft
Foto: Ubisoft

Ubisoft anunţă că jocul CellFactor: Psychokinetic Wars este disponibil pentru download în sistemele Xbox LIVE şi PlayStation Network.

CellFactor: Psychokinetic Wars este un FPS cu ritm alert care aruncă jucătorul în mijlocul bătăliei dintre tehnologie şi omenire.

Completat de grafica next-gen şi de un gameplay robust, CellFactor: Psychokinetic Wars le permite jucătorilor să se războiască folosind, fie puterea armelor, fie superputerile telekinetice, fie o combinaţie ale acestora.

Folosind energiile telekinetice jucătorii pot distruge mediul înconjurător şi se pot folosi de rămăşiţe pentru a-şi învinge oponenţii. În plus, jucătorii se pot folosi de superputeri pentru a zbura, a se teleporta sau pentru a dobândi viteze supranaturale. Ptoducătorii jocului promit nenumărate posibilităţi de combinarea acestor abilităţi.

CellFactor: Psychokinetic Wars este recomandat jucătorilor de peste 16 ani. Jocul va costa 800 de puncte Microsoft în reţeaua Xbox LIVE şi 9,99 euro în cadrul PlayStation Store.

Mai multe articole despre:
joc download games PS3 Ubisoft