MENIU

Cele şase sectoare ale Bucureştiului sunt împărţite între clanuri de interlopi

În fiecare sector al Capitalei acţionează cel puţin un clan interlop
foto: NewsIn

Domnu, Malu, Preda, chiar şi Sadoveanu. Sunt doar o mică parte din cei care au făcut o adevărată artă din şantaj, cămătărie, bătaie, taxă de protecţie, tâlhărie sau trafic de droguri. Sunt clanurile care acţionează în Bucureşti şi care şi-au împărţit teritoriul. Fiecare cu propriul domeniu de activitate.

Poliţiştii şi procurorii reuşesc să mai facă arestări. De multe ori însă, instanţa îi pune în libertate. Judecătorii ori consideră că aceştia nu reprezintă pericol social, ori cred că sunt mult prea bolnavi ca să suporte închisoarea.

În ordinea sectoarelor: în sectorul 1, clanul Sadoveanu este specializat, potrivit oamenilor legii, în taxe de protecţie. Iar gruparea Buba are grijă de cimitire. Adică nimeni nu-şi ia loc de veci fără să plătească o taxă în plus. Clanul Capone "lucrează" la Gara de Nord. Obiect de activitate: taxă de protecţie şi controlul taximetriştilor de lux - cei care lucrează la negru. Proxenetismul, tâlhăriile şi furtul de maşini sunt de domeniul clanului Domnu. 

În sectorul 2, clanul Duduianu şi gruparea Gheară şi Corsicanu controlează tot ce mişcă în centrul comercial Niro, dar şi în rândul afaceriştilor chinezi. Capii clanului Duduianu au fost arestaţi pentru trafic de droguri. 

Sectorul 3 este condus de Sile Pietroi, reţinut anul trecut, dar foarte repede eliberat de magistraţii bucureşteni, care au considerat că nu reprezintă pericol social. Tot în zonă acţionează şi oamenii lui Ştoacă, specializaţi în furturi şi proxenetism.

În Sectorul 4, şefi sunt Toboşarii şi oamenii lui Benga, specializaţi în taxe de protecţie. Tot aici, a revenit de după gratii şi clanul Sportivilor, pentru că membrii grupării sunt judecaţi în stare de libertate.


Sectorul 5 era controlat în totalitate de fraţii Cămătaru. De când sunt la închisoare, au pus stăpânire Duduienii lui Piam, cu tâlhării, şantaj şi furturi.


În Sectorul 6 acţionează oamenii lui Vali Nebunu, gruparea lui Pârcălab şi clanul lui Preda. 

 

Mai multe articole despre:
Cămătaru Bucureşti Duduianu interlopi