MENIU

Cele mai sexy actriţe de la Hollywood nu s-au născut în Statele Unite

Natalie Portman, actriţă

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum este posibil ca Hollywoodul să fie plin de atâtea celebrităţi apetisante, răspunsul este simplu: au venit aici din toate colţurile lumii, desenând parcă o hartă a celor mai sexy actriţe din toată lumea. Iată mai jos doar câteva dintre acestea, vârfurile de lance în materie de senzualitate şi feminitate din lumea cinematografică...

NATALIE PORTMAN
Originară din: Israel
Super sexy în: “Closer” (2004)
Portman are o faţă de înger şi un corp perfect - sculptat parcă din săpun şi sex-appeal, care ar putea să topească şi cornul unui unicorn. În “Closer” determină nu unul, ci doi bărbaţi - Jude Law si Clive Owen - să-şi piardă minţile şi să se lupte pentru ea. Nici nu e de mirare, având în vedere sesiunea incredibilă de strip-tease din film, care o pune pe un al doilea plan chiar şi pe Julia Roberts. Şi dacă mai pui la socoteală că este radiant de sexy şi în “V for Vendetta” (2005), când apare rasă pe cap, nu mai este nevoie de nici un comentariu.

EVA GREEN
Originară din: Franţa
Super sexy în: “Casino Royale” (2006)
După ce ne-a arătat totul în “The Dreamers”, Green a făcut o piruetă plină de stil în Bond, redefinind modul în care o fată Bond trebuie să fie.

Citeşte mai mult pe B24fun