MENIU

Cel mai nou film cu Sandra Bullock are încasări record în SUA

Foto: imdb.com

Comedia romantică "The Proposal", în care Sandra Bullock joacă alături de Ryan Reynolds, a înregistrat încasări de peste 12 milioane de dolari într-o singură zi de proiecţie în cinematografele din SUA, sumă record pentru toate peliculele cunoscutei actriţe, anunţă presa americană.

Filmul produs de studiourile Disney a realizat, vineri, 12,4 milioane de dolari din 3.056 de proiecţii pe marile ecrane din SUA, cele mai mari încasări, într-o singură zi de proiecţie, dintre toate cele 43 de filme din cariera Sandrei Bullock. Suma a propulsat pelicula pe primul loc în box-office-ul zilei de 19 iunie, în condiţiile în care "Hangover" şi "Year One" au avut încasări de 8,5 milioane, iar fostul lider, animaţia "Up", de 6,1 milioane de dolari.

Regizat de Anne Fletcher, "The Proposal", prezintă povestea unei secretare care este convinsă de şeful ei să se mărite, pentru a nu fi obligată să se plece din SUA, după expirarea vizei. 

Sandra Bullock (44 de ani) a intrat în cercul actriţelor de top de la Hollywood în 1993, datorită thriller-ului "The Vanishing", în care a jucat alături de Jeff Bridges şi Kiefer Sutherland. Alte filme importante în care a fost distribuită sunt "A Time to Kill", "Speed" şi "Crash", peliculă recompensată cu trei Oscaruri în 2006.

Mai multe articole despre:
Sandra Bullock Ryan Reynolds The Proposal