MENIU

Cel mai dulce şobolan, la şedinţă foto, împreună cu ursuleţul său - GALERIE FOTO

Foto: Jessica Florence
Foto: Jessica Florence
Foto: Jessica Florence
Foto: Jessica Florence
Foto: Jessica Florence
Foto: Jessica Florence

Şobolanii nu sunt cunoscuţi pentru drăgălăşenia lor, dar acesta face treabă bună. Bug a mers la o şedinţă foto, alături de jucăria sa favorită, un ursuleţ de pluş, devenind astfel un mare star pe internet.

Fotografiile, realizat de stăpâna lui Bug, Jessica Florecence, în vârstă de 18 ani, câştigă inimile şi celor auto-declaraţi imuni la drăgălăşenie.

Nu toată lumea este însă de acord cu ideea unui şobolan ca animal de casă, ca de exemplu, părinţii lui Jessica.

"Miros mult mai puţin decât şoarecii şi decât câinele meu. Şobolanii sunt foarte prietenoşi şi inteligenţi. Bug este dresat. Ştie cum o cheamă şi vine la mine când o strig. Cunoaşte sunetul cutiuţei cu recompense", a spus Jessica.

"Bug ştie şi vocea mamei mele şi întrucât mama o hrăneşte, înnebuneşte când o aude. Este foarte fericită şi când mă vede pe mine. Stă în cuşca ei şi îmi face cu mâinile", a mai spus Jessica.

Bug este o fetiţă şobolan, în vârstă de trei ani, cu domiciului în Marea Britanie. Întrucât este destul de bătrână pentru specia ei, este foarte docilă când vine vorba de şedinţe foto. Jessica o poate pune în orice poziţie, Bug stă fără să comenteze.
Mai multe articole despre:
fotografie ursuleţ şobolan şoarece jucărie