MENIU

Cel mai cunoscut spărgător de locuinţe din Arad a fost arestat pentru 29 de zile

<descriere>

Un bărbat suspectat pentru numeroase furturi de locuinţe a fost arestat după ce a avut de două ori ghinion. Proprietara apartamentului pe care-l spărsese l-a surprins în flagrant. Când bărbatul a fugit pe scară, primul care a auzit strigătele femeii a fost un poliţist aflat în timpul liber.

Poliţiştii din Arad susţin că, în 15 ani, Marius Ştoca a spart peste 100 de apartamente. Bărbatul a făcut şi închisoare, de unde a fost eliberat în 2007 şi s-a apucat din nou de treabă.

\"Iniţial s-a descoperit acest băţ, bară telescopică, pe care bărbatul o folosea agăţând-o de balconul apartamentului care urma să fie spart. Odată agăţată această bară, se desfăşura scara\", a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Bărbatul a fost prins în flagrant de proprietara unui apartament de la etajul al doilea, în care tocmai intrase. Culmea ghinionului: strigătele femeii au fost auzite de un poliţist arădean care tocmai pleca dintr-o vizită. Acesta l-a urmărit pe hoţ câteva sute de metri.

\"A încercat să mă lovească, prin răsucire. Avea în mână un levier de aproximativ 30, 40 de centimetri\", a precizat Adrain Ilie, poliţist IPJ Arad.

Spărgătorul susţine însă că poliţistul l-a urmărit fără niciun motiv. Marius Ştoca a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Mai multe articole despre:
flagrant apartamente Arad poliţist arestare spărgător