MENIU

Cea mai ieftină ofertă de la târgul Project Expo \"Prima casă\" este o garsonieră de 16.000 euro

Foto: imopedia.ro

Cea mai ieftină ofertă din cadrul târgului imobiliar Project Expo \"Prima casă\" este o garsonieră de 16.000 de euro în Bucureşti, în timp ce preţul pentru un apartament de patru camere, complet finisat, din zona Pache Protopopescu ajunge până la 362.550 euro.

"Cea mai ieftină locuinţă pusă la vânzare în cadrul ediţiei de toamnă a târgului Project Expo este o garsonieră amplasată într-un bloc de 160 unităţi locative, dintre care 118 garsoniere, iar aceasta este finisată la cheie", a declarat Sorin Săraru, reprezentantul Project Events, compania care se ocupă de organizarea târgului imobiliar.

Potrivit organizatorilor, la cea de-a doua ediţie a târgului dedicată programului "Prima casă" participă peste 60 de dezvoltatori şi agenţi imobiliari, iar 80% dintre oferte pot fi accesate prin acest program, preţurile medii pentru garsoniere fiind cuprinse între 45.000-80.000 de euro. 

"Cele mai căutate oferte din cadrul târgului sunt cele pentru garsoniere şi apartamente de două camere, deoarece acestea se potrivesc condiţiilor prevăzute în programul guvernamental. Oamenii se orientează mai puţin spre apartamente de trei sau patru camere şi tip penthouse", a adăugat Sorin Săraru. 

Potrivit reprezentanţilor Project Events, dezvoltatorii imobiliari au redus preţurile în medie cu 10-12%, faţă de ediţia precedentă. De asemenea, mulţi dintre dezvoltatori au venit cu oferte de maşini pentru achiziţionarea unui apartament din ansamblurile pe care le deţin, alţii oferă chiar şi mobilierul în preţul casei.

Organizatorii au mai precizat că în cadrul târgului mai sunt prezenţi şi brokeri de credite, care îi consiliază pe cei interesaţi de achiziţionarea unui apartament prin programul "Prima Casă".

Cea de-a patra ediţie a târgului imobiliar Project Expo, cea de-a doua dedicată programului "Prima casă", are loc în perioada 18-20 septembrie 2009, la Palatul Copiilor. Prima ediţie a târgului, organizat de Project Events, în parteneriat cu Asociaţia Română a Agenţiilor Imobiliare (ARAI), s-a desfăşurat în perioada 17-19 iulie a anului curent.

Mai multe articole despre:
târg imobiliar Prima Casă