MENIU

Cea mai frumoasă femeie obişnuită: o studentă la chimie - VEZI GALERIE FOTO

Foto: www.louisa-models.de
Foto: www.louisa-models.de
Foto: www.louisa-models.de
Foto: www.louisa-models.de

Revista germană pentru femei Brigitte a organizat un concurs de frumuseţe destinat femeilor obişnuite, în Berlin, după ce a anunţat că nu va mai publica fotografii cu modele profesioniste.

Studenta în chimie alimentară Saskia Grimm, de 21 de ani, a fost aleasă noua "formă" a modei germane în urma concursului de frumuseţe.

Peste 2.500 de participante au fost jurizate nu numai în privinţa înfăţişării, ci şi a sentimentului de mulţumire faţă de propriul look şi faţă de formele lor.

Saskia a spus:  "Întotdeauna am purtat mărimi mari şi am vrut să le arăt femeilor că nu trebuie să le fie ruşine de ele. Ar trebui să îşi păstreze formele."

Saskia a primit un contract din partea agenţiei Louisa Models şi va participa la şedinţe foto pentru un nou catalog luna viitoare.

Concursul de frumuseţe a fost organizat după ce redactorul şef al revistei Brigitte a spus că s-a săturat să retuşeze imaginile manechinelor "anorexice" şi a spus că modelele din prezent cântăresc cu 23 la sută mai puţin decât femeile obişnuite.

"Din 2010 nu vom mai lucra cu modele profesioniste," a declarat Andreas Lebert.

El a mai spus că s-a săturat să fie nevoit să retuşeze maginile cu modelele subnutrite, care nu seamănă deloc cu femeile obişnuite.

"De ani de zile folosim Photoshop-ul pentru a rotunji modelele," a spus el.
"Mai ales la coapse şi la sâni. Dar acest lucru este neplăcut şi grotesc şi ce legătură are cu cititorul nostru?"
Mai multe articole despre:
concurs femei miss fotografii modele kilograme Photoshop